Информация

Често задавани въпроси Ι Контакти

ЦЕНИ

Колко ще струва?

Не можем да дадем готови цени, защото всяка изработка е специфична и зависи от модела на изделието и трудността на изпълнение. Нещо съвсем малко може да се окаже трудоемко и обратното.

Не може ли по-евтино?

Бъдете сигурни, че ще получите най-добри и конкурентни цени.

СРОКОВЕ

За колко време ще стане готово?

Сроковете се договарят лично и всички сме зависими от натоварването ни в момента.

Не може ли по-раничко?

Ако се жените или очаквате бебе може:)

ПОРЪЧКА

Какъв е пътя, ако искате да имате калъфи за мебели?

След уговорка по телефона следва посещение на място, което не Ви ангажира с нищо. Целта му е да поговорим за това как си представяте калъфите, да Ви предложа различни варианти за обличане според конкретните мебели, да обсъдим тъканите, на които сте се спрели като състав, десен и плътност, да пресметна разхода на плат, да Ви направя оферта за срока на изпълнение и цената на труда. Да отговоря на въпросите Ви и следват взимане на размери и плата. След ушиване на калъфите идвам на място да ги поставя и ако е необходимо да направя корекции. Заплащането става накрая. Ако ще се шият калъфи за столове, добре е един от тях да бъде при мен, за да направя модела по него. Ако ще се шие калъф за матрак или нещо друго с ясни форми, това може да стане и само по ваши размери.

Снимки и текстове

Могат ли да се използват?

Всички модели на изделията, снимки и текстове в сайта са обект на труда на създателите на сайта и те ще бъдат благодарни ако копирането и използването на снимки и текстове се ограничи до репликирането им само в интернет пространството единствено за некомерсиални цели, като бъдат посочени името на сайта и адресът на конкретната страница представен като url/връзка.

Сайт с лицензирано съдържание
Creative Commons Attribution 3.0 License

site design & developement

Петър Петров, www.ipetar.com


КОНТАКТИ

Светлана Любомирова

София ул.Зл.Добруджа"1

Глобул: 0885 619 467
Мтел: 0898 665 161
Поща:

ФОРМА ЗА КОНТАКТ